Svenska Livräddningssällskapet

SLS SLS Meny

Vill du arbeta med försäljning i en livräddande organisation? 

Svenska Livräddningssällskapet söker en driven Webshopsansvarig till vår Webshop/Kundservice för ett föräldravikariat från

3 februari 2018 till den 1 mars 2019 preliminärt.

HOS OSS ARBETAR VI MED BÅDE HJÄRTA OCH HJÄRNA. Stämmer du överens med nedanstående beskrivning och kriterier kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete där vinsten består av verksamhet och inte kronor och ören. Vårt mål är att ingen ska drunkna på grund av okunskap – därför blir en av dina viktigaste uppgifter att kommunicera vattenkunskap.

Webshopen hanterar all försäljning och distribution av märken, broschyrer, foldrar m.m. till våra kunder, såsom simhallar, simlärare, regionförbund, skolor och sommarsimskolor m.m. I Webshopen ingår även produktion av förlagsartiklar och utbildningsmateriel, lagerföring, inventering, fakturering samt förhandlingar med leverantörer.

I rollen som Webshopsansvarig är du ansvarig för all försäljning och distribution till våra kunder. Du arbetar nära vår Marknads och Kommunikationschef. Du är både organiserad och strukturerad då du ansvarar för alla förekommande arbetsuppgifter inom Webshopen. I dina arbetsuppgifter ingår:

–      Försäljning via telefon och webb

–      Ordermottagning

–      Utleveranser

–      Lagerhantering

–      Inventering

–      Produktion av förslagsartiklar och utbildningsmaterial

–      Planering av utskick i samband med större riksomfattande aktiviteter

Vi tror att du som söker är en person som gillar att ha många ”bollar i luften” och tycker att kundservice är både roligt och utmanande.

Vi tror vidare att du som person är:

–      Ansvarsfull och noggrann

–      Service-minded

–      Gillar att tala i telefon

–      En lagspelare som även har styrkan att jobba självständigt

 

Kvalifikationer och/eller kunskaper som vi gärna ser att du har:

–      God/mycket god datorvana och kunskaper i de vanligaste Windows-programmen

–      Grundläggande kunskaper i InDesign.

–      Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)

–      Goda kunskaper i Visma administration

Det är meriterande om du är eller har jobbat som simlärare/badvakt då de allra flesta av våra kunder finns inom dessa yrken.

ANSÖKAN

Tjänsten är ett föräldravikariat från 3 februari 2018 t.o.m. 1 mars 2019 preliminärt. Sista ansökningsdatum är 2017-12-08. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till stefan.svensson@sls.a.se. Varmt välkommen att ansöka redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Har du frågor, kontakta Kristin Barnett, 08-120 102 51 alternativt Stefan Friberg Svensson 08-120 102 42